BÜYÜKŞEHİR'DE YENİ SEZON ÇALIŞMALARI BAŞLADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor 2019-2020 sezonunun ilk çalışmasını Şahabettin Özarslaner Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Rıdvan Can

 

Cumartesi günü kongreye gidecek olan Van Büyükşehir Belediyespor bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürürken, öte yandan yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Hasan Erkin Şimşir antrenman öncesi saha içerisinde oyuncularla kısa bir toplantı yaptı. Tecrübeli teknik adam, yeni sezonla ilgili düşüncelerini paylaşarak oyunculara başarı dileğinde bulundu. Düz koşu ile başlayan antrenman, ısınma hareketleri ve serbest koşu çalışması ile devam   etti. Antrenman, 5'e 3 pas çalışmasının ardından sona erdi. Çalışmayı çok sayıda Kara Kobra ve Gölkentli taraftar grupları izledi.

 

KIRMIZI SİYAHLI EKİP CUMARTESİ KONGREYE GİDİYOR

Van Büyükşehir Belediyespor Cumartesi günü saat 14:30'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda (Van TSO) Olağanüstü Genel Kurulunu gerçekleştirecek. Kongre öncesi nasıl bir yönetimin oluşacağı merakla bekleniyor. Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Cumartesi günü yapılacak kongreye tüm Vanlıları davet etti.

Bakmadan Geçme