• Haberler
  • Güncel
  • Büyükşehir'den, Bostaniçi TOKİ-Kampüs hattı toplu taşıma hizmeti

Büyükşehir'den, Bostaniçi TOKİ-Kampüs hattı toplu taşıma hizmeti

Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi TOKİ ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi güzergahında toplu ulaşım hizmeti vermeye başladı.

Büyükşehir'den, Bostaniçi TOKİ-Kampüs hattı toplu taşıma hizmeti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatandaşların hizmetlere kolay ulaşım sağlayabilmeleri için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne gidecek hasta ve hasta yakınları için Bostaniçi TOKİ-Kampüs arası toplu taşıma hizmeti vermeye başladı.

BK-400 numaralı hatta hizmet verecek olan otobüs Bostaniçi TOKİ güzergahından başlayıp sırasıyla Veteriner Caddesi-İkizler-Beşyol-Sıhke Cad-Emniyet Kavşağı-Otogar Kavşağı-Sanayi Kavşağı-Erciş Yolunu takip ederek YYÜ Araştırma Hastanesi-Kampüs olarak belirlenirken, saat 07:00, 09:30, 12:30, 15:00’da hareket edecek.

Büyükşehir'den, Bostaniçi TOKİ-Kampüs hattı toplu taşıma hizmeti

Bostaniçi TOKİ-Kampüs seferi yapan otobüsün kampüs dönüş güzergahı YYÜ Araştırma Hastanesinden başlayıp-Erciş Yolu-Sanayi Kavşağı--Otogar Kavşağı-Emniyet Kavşağı-Sıhke Cad-Beşyol-İkizler-Veteriner Caddesi-Bostaniçi TOKİ olarak belirlenirken, saat 08:15, 11:15, 13:45 ve 16:30 olarak belirlendi.

Büyükşehir’den yapılan açıklamada “Büyükşehir Belediyemiz toplu ulaşım ağını genişleterek yeni hat ekledi Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Bostaniçi TOKİ ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi arasında toplu ulaşım hizmeti verecek olan BK-400 No'lu hattımız hizmete alındı” ifadelerine yer verdi.

“Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ederiz”

Gazetemize açıklamalarda bulunan Bostaniçi TOKİ sakinleri, “Şehir merkezi ve Bostaniçi TOKİ arasında mesafenin uzak olmasından dolayı hastaneye rahat gidip gelemiyorduk. Hastaneye giderken iki otobüs değiştirmek zorunda kalıyorduk. Büyükşehir Belediyesi Bostaniçi TOKİ ve YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi arasında toplu ulaşım hizmete vererek yaşanan mağduriyete son verdi. Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ederiz. Aynı hizmetin Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında da uygulanmasını istiyoruz. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” diye konuştular. HABER: EVREN DOĞRUER

 

Bakmadan Geçme