• Haberler
  • Güncel
  • Büyükşehir'den Van-Bahçesaray otobüs seferlerine ilişkin açıklama

Büyükşehir'den Van-Bahçesaray otobüs seferlerine ilişkin açıklama

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın yayın organlarında yer alan 'Bahçesaray otobüsü kaza yaptı, seferler iptal edildi' şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Belediye, Van-Bahçesaray otobüs seferlerinin kesintisiz devam ettiğini ve vatandaşlara sunulan hizmeti aksatmadan sürdürmeye kararlı olduklarını vurguladı.

Van Büyükşehir Belediyesi, yaptığı açıklamada, kentteki ulaşım hizmetlerinden biri olan Van-Bahçesaray otobüs seferlerinin kesintisiz devam ettiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan "Bahçesaray otobüsü kaza yaptı, seferler iptal edildi" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Belediye, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Van-Bahçesaray otobüs seferlerinin aralıksız şekilde sürdüğünü ifade etti. Açıklamada, "Van Büyükşehir Belediyesi olarak halkımıza sunulan bu önemli hizmeti aksatmadan sürdürmeye kararlıyız. Tüm Bahçesaraylı vatandaşlarımıza keyifli yolculuklar dileriz" denildi.

Van Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları doğru bilgilendirmek adına bu açıklamayı yaptığını vurguladı. Belediye, böylece halkın doğru bilgiye erişmesini sağlamayı amaçladı.

Açıklamada, Van-Bahçesaray otobüs seferlerinin önemli bir hizmet olduğu da vurgulandı. Belediye, Bahçesaray ilçesinde yaşayan vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için bu hizmeti sunduklarını belirtti.

Van Büyükşehir Belediyesi, kentteki ulaşım hizmetlerinden biri olan Van-Bahçesaray otobüs seferlerinin kesintisiz devam ettiğini ve halkına sunulan bu önemli hizmeti aksatmadan sürdürmeye kararlı olduklarını açıkladı. Belediye, vatandaşları doğru bilgilendirmek adına bu açıklamayı yaptı.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme