Büyükşehir'den yol çizgi boyama çalışması

Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Milli Egemenlik caddesi üzerinde kapsamlı bir yol çizgi boyama çalışması gerçekleştirdi. 

Günpaş AVM kavşağından başlayarak İkizler kavşağına kadar uzanan yol üzerinde ve Çavuşbaşı caddesinde İkizler kavşağından Beşyol kavşağına kadar olan bölümde toplamda 10 kilometrelik tek çizgi bazlı yol şerit çizgi boyama çalışması tamamlandı.

Bu çalışmalarla birlikte trafik güvenliğinin artırılması ve sürücülerin yol kurallarına daha dikkatli bir şekilde uymalarının sağlanması hedefleniyor. Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, kent genelindeki yol düzenleme ve iyileştirme çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
 

Yorumlar 2
Halkçı yönetim böyle olur 27 Haziran 2024 23:00

YOL ÇİZGİLERİ GEREKLİ. KALDIRIM VE REFÜJLERİN BORDÜR TAŞLARININ SARI - BEYAZ YAĞLI BOYA İLE BOYANMASI GEREKLİ. ÇARŞILARDA, YOLLARDA YILLARDIR ETRAFTA VE ORTALIKTA KALAN BORDÜR TAŞLARI, PARKE TAŞLARININ TOPLANMASI ÖNEMLİ. PARKLARIN KONTROL EDİLİP BAKIMI, YENİLENMESİ VE TEMİZLİĞİ ÖNEMLİ. ÇARŞILARIN, ANA ARTERLERİN, CADDELERİN, SOKAKLARIN, ARA SOKAKLARIN, UZAK YOLLARIN, YAKIN YOLLARIN, KALDIRIM VE REFÜJLERİN, YOL KENARLARININ, OLUKLARIN TEMİZLİĞİ ÖNEMLİ. BELEDİYELERİN YÖNETİCİLERİ, MÜDÜRLERİ, ŞEFLERİ, AMİRLERİ, SAHA AMİRLERİ ŞEHRE DAĞILIP GÖRMELİ, EKSİK VE SORUNLARI NOT ETMELİ, EKİPLERİ ACİLEN HAREKETE GEÇİRİP HIZLA MÜDAHELERDE BULUNMALI.VAN'IN TEMEL SORUNLARI VAR. YOL, PARK, TEMİZLİK BAŞTA OLMAK ÜZERE BU ŞEHRİN 1001 EKSİĞİ, SORUNU VE İHTİYACI VAR. BİNALARDA VE ODALARDA OTURARAK BU ŞEHİR DÜZELMEZ, BU HALK MUTLU OLMAZ, BU HALK MEMNUN OLMAZ. ZATEN BU ŞEHİR ON YILLARINI BU İLGİSİZLİKLE HEBA ETMİŞ. BİZ VAN HALKI İLGİ, HİZMET, SEVGİ, ÇÖZÜM, SAHİPLENME, FEDAKARLIK, GAYRET İSTİYORUZ.

BÜYÜKŞEHİR, İPEKYOLU, TUŞBA VE EDREMİT BELEDİYELERİNE ACİL ÇAĞRI 27 Haziran 2024 22:51

Çarşılarda temizlik istiyoruz. Ana arterlerde temizlik istiyoruz. Caddelerde temizlik istiyoruz. Sokaklarda temizlik istiyoruz. Ara sokaklarda temizlik istiyoruz. Kaldırımlarda ve yol kenarlarında temizlik istiyoruz. Kavşaklarda ve refüjlerde temizlik istiyoruz.Yakın semtlerde temizlik istiyoruz. Uzak semtlerde temizlik istiyoruz. TOKİ sitelerinde temizlik istiyoruz. Mahallelerde temizlik istiyoruz. Mahalle aralarında temizlik istiyoruz. Yakın ve uzak bütün park yeşil alanlarda temizlik istiyoruz. Küçük büyük bütün parklarda temizlik istiyoruz. Tarihi alanlarda ve ören yerlerinde temizlik istiyoruz. Derelerde ve kanallarda temizlik istiyoruz. Sahillerde ve kıyılarda temizlik istiyoruz. Piknik ve mesire alanlarında temizlik istiyoruz. Yüzme alanlarında temizlik istiyoruz. Edremit'te temizlik istiyoruz. ipekyolu'nda temizlik istiyoruz. Tuşba'da temizlik istiyoruz. Şehrimizin her yeri hakikaten çok kirli. İzmarit, toz, toprak, çöp ve atıklar her yerde mevcut. VAN HALKI TİTİZ, DUYARLI VE SORUMLU DAVRANMALI. ŞEHRİNİ, ÇEVRESİNİ VE DOĞASINI KİRLETMEMELİ. BELEDİYELER, DSİ VE KARAYOLLARI DA ŞEHRİ PIRIL PIRIL YAPMALI. İLGİLİ VE GAYRETLİ OLMALI.

Bakmadan Geçme