BÜYÜKŞEHİR DEPLASMANDA KAYIP

Van Büyükşehir Belediyespor ligin 4. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Esenler Erokspor'a 2-0 mağlup oldu.

Hacı Yılmaz

 

Ligde şuana kadar 1 beraberlik 2 galibiyet alan Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 4. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Esenler Erokspor’a kalesinde ilk 10 dakikada gördüğü 2 golle 2-0 mağlup oldu ve ilk mağlubiyetini aldı. Van Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 yenen Esenler Erokspor ise ilk galibiyetini almış oldu.

 

Maçın henüz başlarında kalesinde 2 gol gören Van Büyükşehir Belediyespor, sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Esenler Erokspor karşısında kötü bir futbol sergileyen temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor, ilk mağlubiyetini almış oldu.

 

Karşıyaka ile berabere kalan, Kemer ve Alibeyköpspor’u mağlup eden Kupa maçında ise Sarıkamış Gençlerbirliğispor’u eleyen Van Büyükşehir Belediyespor ligin 4. Haftasında deplasmanda Esenler Erokspor’a boyun eğdi. Van Büyükşehir Belediyespor aldığı bu mağlubiyetle 4’ncü sıraya geriledi.

 

Van Büyükşehir Belediyespor Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda sahaya; Salih Şenbaş, Mutlu İlengöz, Ahmet Şahbaz, Yakup Demir, Serdar Cansu, Barış Sağır, Soner Birinci, Bilal Özhan, Mesut Saray, Çağrı Tekin ve Uğur Karakoç onbiri ile çıktı.

 

Esenler Erokspor ise Zafer Turan teknik sorumluluğunda sahaya; Mehmet Doğan, Erhan Karayer, Yusuf Orhan, Şeyhmus Abdulkadir Aksu, Engin Berk Nebioğlu, Melih Kabasakal, Efe Can Çölbekler, Berat Satılmış, Halil Çelik, Sefa Durmuş ve Ahmet Güven onbiri ile çıktı.

 

Yiğit Peşin, Özcan Genel, Muhammed Sait Emre Alagöz ve Hakan Basık hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşma saat 16.00’da Bayrampaşa Çetin Emek Stadyumu’nda başladı.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

 

İlk yarıya Erokspor başladı.

 

4. dakikada Esenler Erokspor 1-0 öne geçti. Gelişen Esenler Erokspor atağında topla buluşan Halil Çelik takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

 

10. dakikada Esenler Erokspor durumu 2-0 yaptı. Cezaalanı içinde topla buluşan Sefa Durmuş fileleri havalandırarak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

 

30. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Uğur Karakoç ve Barış Sağır sarı kart gördü.

 

38. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Yakup, Esenler Erokspor’da ise Halil Çelik sarı kart gördü.

 

İlk yarı 2-0 Esenler Erokspor üstünlüğü ile sona erdi.

 

İkinci yarıya Van Büyükşehir Belediyespor başladı.

 

İkicin yarının hemen başında Van Büyükşehir Belediyespor’da Mesut Saray yerini Güney Tutcuoğlu’na bırakırken, Barış Sağır ise yerini Umut Koray Öz’e bıraktı.

 

62. dakikada Esenler Erokspor’da Sefa Durmuş yerini Barış Güral’a bıraktı.

 

71. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Soner Birinci yerini Oktay Aydın’a bıraktı.

 

73. dakikada Esenler Erokspor’da Berat Satılmış yerini Cihan Yıldız’a bıraktı.

 

76. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Mutlu İlengöz sarı kart gördü.

 

86. dakikada Esenler Erokspor’da Halil Çelik yerini Şahin Fıstıkçı’ya bıraktı.

 

Maç Esenler Erokspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bakmadan Geçme