BÜYÜKŞEHİR EDREMİTSPOR'U 3-1 GEÇTİ

Van Büyükşehir Belediyespor ile Edremitspor arasında oynanan hazırlık maçı Van Büyükşehir Belediyespor'un 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Kırmızı-Siyahlılara galibiyeti getiren goller Engin Memişler ve Dağukan'dan gelirken, Edremitspor'un tek golünü Taner Dargın attı.

Rıdvan CAN

Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmada Van büyükşehir Belediyespor Batman Petrolspor maçı öncesi Edremitspor ise,  oynayacağı play off maçları öncesi hazırlık maçında karşı kaşıya geldi.

İlk yarıda iki takımın ortaya koyduğu futbol ve kazanma hırsı gözlerden kaçmazken, Edremitspor karşısında iyi futbol ortaya koyan Kırmızı-Siyahlılar Engin Memişler ile bulduğu iki golle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıya Edremitspor golle başladı. Taner Dargın'ın kaydettiği golle skoru 2-1 yapan Edremitspor beraberlik aradığı dakikalarda savunmasında açıklar vermeye başladı bunu fırsata çeviren Van Büyükşehir Belediyespor Doğukan'la 3'ncü golü buldu ve skoru 3-1yaptı. kalan dakikalarda iki takımın pozisyonları golle sonuçlanmayınca hazırlık maçını Van Büyükşehir Belediyespor 3-1 kazandı.

Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden Batman Petrolspor'u ağırlayacak olan Van Büyükşehir Belediyespor zorlu maçın hazırlıklarını teknik direktör Zeki Yılmaz yönetiminde hafta boyunca Şahabettin Özarslaner tesislerinde sürdürdü. Dün Van Atatürk Şehir Stadyumunda Edremitspor ile yapılan hazırlık maçı sonrası gazetemize Batman Petrolspor karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulunan Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Zeki Yılmaz, Batman maçının her iki takım için zorlu geçeceğini ifade ederek, bizim önemli eksiklerimiz var sakat ve cezalı futbolcuların olduğunu kaydederek buna rağmen çıkıp en iyi futbolu oynayarak taraftarımızın desteğiyle üç puanı almak olduğunu dile getirerek, Ligde kalma adına önemli bir maça çıkacaklarını, bu önemli maçtan hiç kimseden medet ummadan galip gelmeleri gerektiğini hafta boyunca tüm çalışmalarını üç puan üzerine yaptıklarını ve üç puandan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

Edremitspor ile yapılan hazırlık maçını değerlendiren Yılmaz, Batman Petrol maçı öncesi takımın son durumunu görme imkânı bulduklarını ve eksiklerini tamamlamak amacıyla Amatör ligin güçlü ekiplerinden Edremitspor ile yaptıkları hazırlık karşılaşmasının iki takım açısından olumlu geçtiğini söyledi. Yılmaz, Edremitspor'a play off'ta başarılar diledi.

Edremitspor Teknik Direktörü Oktay Belli, "Van 1. Amatör Küme'de namaglup şampiyon olduk ve Play Off'ta mücadele edeceklerini ifade ederek, "Van Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçının çok iyi geçtiğini takımın eksik yönlerini görmek ve hataları en aza indirmek açısından hazırlık karşılaşması yararlı oldu. Biz Edremitspor kulübü olarak Play Off'ta hedefimiz BAL'dır. Takım olarak iyi yoldayız. Çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Van Büyükşehir Belediyespor kulübüne başarılar diliyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme