Büyükşehir Galibiyet İstiyor

Yarın Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda Etimesgutspor’u konuk edecek olan Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir Belediyespor’da Kulüp Başkanı M.Muhsin Bayram, seyircisiz oynayacakları Etimesgut maçından üç puan alarak devreyi kapatmak istediklerini söyledi.

Rıdvan Can
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden B.Belediyespor ligin 17’nci haftasında yarın kendi evinde ağırlayacağı Etimesgutspor hazırlıklarını tamamlayarak Elmalı Otel’de kampa girdi.
Bayram; “Kazanmak istiyoruz”

Başkan Bayram, yaptığı açıklamada, Bergama maçı sonrası alınan ceza nedeniyle maçı seyircisiz oynayacaklarını belirterek Etimesgutspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. Bayram “Etimesgutspor geçen hafta Bergamaspor’u farklı yenerek iyi bir hava  yakaladı. Federasyonun Bergama maçı sonrası çıkan olaylardan dolayı 4 maç seyircisiz oynama cezası verdiği ilk seyircisiz maçımızı yarın Etimesgut ile oynayacağız. Kazanmak istiyoruz Şanssız dönemi geride bırakmak için futbolcularımızın ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Lig sıralamasındaki yerimiz tabi ki, ilk bakışta can sıkıcı görünüyor ama bu sıralama aldatıcıdır. Ligin ikinci devresinde bambaşka bir B.Belediyespor sahada olacak. Takımlar gerek puan gerekse oyun olarak birbirlerine çok yakınlar. Ligin ikinci devresinde sıralamada sıçrama yapacağımıza inancımız tamdır” dedi.

Bayram, ‘‘Gerekli transferleri yapacağız’’
“B.Belediyespor Kulüp Başkanı M.Muhsin Bayram, devre arası transfer döneminde teknik direktörümüzün vereceği rapor doğrultusunda gerekli transferleri yapacağız. Bu konuda gerekli çalışmalara başladık” dedi.

Bakmadan Geçme