Büyükşehir'in ilaçlama çalışmaları devam ediyor

Van Büyükşehir Belediyesi'nin çevre ve insan sağlığını tehdit eden sinek ve haşerelere karşı başlattığı ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

 Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Van Gölü kıyısı başta olmak üzere kentteki parklar, mesire alanları, sahil yolu, bataklık ve sazlık alanlarda ilaçlama çalışması yapıyor.

Ekipler, ilaçlama çalışmaları kapsamında Toprakkale Seyir Terasında insan sağlığını tehdit eden haşerelere yönelik ilaçlama ve dezenfekte çalışması yaptı.

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, halkın sağlığını korumak ve güvenli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak için kentteki birçok noktada rutin çalışmalarına devam edecek. 

Yorumlar 1
VAN KÜLTÜR PARKINDA SULAMA VE TEMİZLİK İSTİYORUZ 06 Eylül 2024 14:29

VAN KALESİ YANINDAKİ KÜLTÜR PARKI VANLILARIN EN ÇOK PİKNİK YAPTIĞI PARKTIR. EVİM ORDA OLDUĞU İÇİN ÇOĞU ZAMAN O PARKTA PİKNİK YAPARIZ. AMA PARK SULANMADIĞI İÇİN SAPSARI OLMUŞ. PARKIN İÇİ DE YÜRÜYÜŞ YOLLARI DA KAMELYALARI DA PARKIN DUVARININ ETRAFI DA ÇÖP, YAPRAK VE KİRLİLİKLE DOLUDUR. HANGİ BELEDİYE SORUMLUYSA BU PARKI HAZİRAN AYINDAKİ HALİNE GERİ DÖNDERİN.

Bakmadan Geçme