• Haberler
  • Güncel
  • Büyükşehir'in yol bakım onarım çalışmaları sürüyor

Büyükşehir'in yol bakım onarım çalışmaları sürüyor

Van Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki ana arterlerin yanı sıra birçok noktada yoğun bir yol yama, kaldırım, orta refüj, tamir ve bakım-onarım çalışması gerçekleştiriyor. 

Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, şehrin ulaşım altyapısının iyileştirilmesi ve vatandaşların daha konforlu bir seyahat deneyimi yaşaması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yol ve altyapı çalışmalarının kentin gelişimi ve yaşam kalitesi açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli bir ulaşım ağına sahip olması için her türlü çabayı gösteriyoruz. Ekiplerimiz, şehrin tüm ana arterlerinde ve ihtiyaç duyulan bölgelerde yoğun bir çalışma yürütüyor" diye konuştular.

Çalışmaların kent merkezindeki ana arterlerde yoğunlaştığını aktaran yetkililer, şunları söyledi: "Kentin can damarları olan bu yollarda meydana gelen bozulmaları, çukurları ve aşınmaları gidermek için kapsamlı bir çalışma programı uyguladık. Ayrıca kaldırım ve orta refüj düzenlemeleri de gerçekleştiriyoruz. Tüm bu çalışmalarımızla vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi yaşamasını hedefliyoruz."

Van Büyükşehir Belediyesi son bir haftada Hatuniye Caddesi, İki Nisan Caddesi, Ferit Melen Caddesi, İskele Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Sıhke Caddesi, Van Gölü Sahil Yolu, Alipaşa Mahallesi, Halilağa Mahallesi, Saray Bakışık Yolu ve Çatak İlçe Merkezinde çalışma yaptı.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
YAMA İMPARATORLUĞU : VAN 07 Haziran 2024 00:18

2000- 2024 ARASINDA EŞGÜDÜM HALİNDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI YAPILMADIĞINDAN DSİ AYRI ZAMANDA, VEDAŞ AYRI ZAMANDA, TELEKOM AYRI ZAMANDA, VASKİ AYRI ZAMANDA, AKSAGAZ AYRI ZAMANDA YOLLARDA KAZI YAPIP HAT ÇEKİNCE VE ÖNÜNE GELEN DE CADDE VE SOKAKLARI DİLEDİĞİ GİBİ KAZINCA VAN'IN ÜÇ MERKEZ İLÇESİNDE, 35 MAHALLESİNDE BİNLERCE CADDE, SOKAK VE ARA SOKAĞINDA ON BİNLERCE KAZI VAR, YAMA VAR, ÇUKUR VAR, ÇÖKME VAR, TAHRİBAT VAR. ALLAH AŞKINIZA DÜNYANIN NERESİNDE VAN'DAKİ KADAR " YAMA" VAR.

Bakmadan Geçme