Büyükşehir'in yol çalışmaları sürüyor

Van Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçedeki yol iyileştirme, yol altyapı, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

Sezon başından bu yana halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal mahalle yolları başta olmak üzere kent genelinde yol iyileştirme, reglaj, menfez, kanal açma ve yol genişletme çalışması yapıyor. 

Kent merkezinde de yol bakımı, kaldırım onarımı, menfez ve logar temizliği gibi çalışmalarını yürüten ekipler, kısıtlı imkânlara rağmen halkın talebini maksimum düzeyde yerine getiriyor. 

Tamamı Büyükşehir Belediyesi’nin idari işgücü ve öz kaynakları ile yapılan 100’lerce noktada çalışmalar tamamlanırken, Çaldıran ilçesi Kuskunkıran, Beydoğan ve Sellik mahalle yollarında yol geçiş noktaları, Gürpınar ilçesi Çepkenli, Oğuldamı, Taşlıyazı, Güzelsu Topsakal ve Yaramış mahallelerinde yol çalışmaları, Tuşba ilçesi Kasımoğlu Özkaynak Mahalleleri, Muradiye ilçesi Köşk ve Yenişehir Mahalleleri, Çatak Konalga, Akçabuk ve Uzuntekne Mahalleleri ile bağlı birçok mezrada ise genişletme, reglaj, yol açma, kanal, baks döşeme çalışmaları  devam ediyor. 

Ayrıca merkez ilçelerde de çalışmalarını sürdüren ekipleri, ana arterlerde kaldırım onarımı ve logar temizliği yapıyor. 


 

Bakmadan Geçme