BÜYÜKŞEHİR KAR ALTINDA KALDI

Geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı sonrası ana arter ve sokakların zamanında temizlenmemesi tepkilere neden oldu.

Hacı Yılmaz

 

Geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışının ardından Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlıklarına bağlı personellerce sürdürülen çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında olan Cumhuriyet Caddesi, Kazım Karabekir, Sıhke, İskele, İkinisan, Milli Egemenlik, Erekdağı ve Hastane caddelerinde çalışmalar tamamlanırken, Zübeyde Hanım ve Eski Cezaevi caddelerinde ise çalışmalar sürüyor.

Kentin ana arter ve ara sokaklarında karların temizlenmesinde geç kalındığını belirten vatandaşlar, "Kar yağışının üstünden bir hafta geçmesine rağmen bazı cadde ve sokaklarda kar kitleleri, buzlar hala duruyor. Bir gün süren kar yağışında vatandaşların mağduriyet yaşaması düşündürücüdür. Aylar önce kar mücadelesine ekiplerinin hazır olduğunu açıklayan Büyükşehir ve İpekyolu Belediyesinin daha hızlı hareket etmesi gerekirdi. Bir hafta olmasına rağmen kent merkezinde temizlenmeyi bekleyen kar yığınları var. Cadde ve sokaklarda bekleyen karların temizlenmesini, buzlanmanın giderilmesini istiyoruz" dediler.

Bakmadan Geçme