BÜYÜKŞEHİR MANAVGAT'I AĞIRLIYOR

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor 2016-2017 futbol sezonunun ikinci devresinin ilk maçında kendi sahasında Manavgatspor'u konuk edecek.

Hacı Yılmaz

Ligin ilk devresinde oynadığı 18 maçta 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Van Büyükşehir Belediyespor Pazar günü saat 13.00'te kendi sahasında ligin zayıf takımlarından Manavgatspor'u konuk edecek.


Ligin ikinci devresine galibiyetle başlamak isteyen Van Büyükşehir Belediyespor, Manavgatspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin ilk devresinde gol yollarında etkisiz olan Van Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinde devresinde bu soruna nasıl çözüm bulacak merak ediliyor.


Özellikle bazı bölgelerde etkisiz olan Van Büyükşehir Belediyespor, bu bölgelere nokta transferler yaparak 2. Lig'e çıkmayı hedefliyor. Geçtiğimiz günlerde Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar ise yapmış olduğu açıklamada, Van Büyükşehir Belediyespor'a destek sözü vererek, Büyükşehir Belediyespor'u hak ettiği yere getirmek için çaba sarf edeceklerini söylemişti.


Genel Sekreter Yaşar'ın bu anlamlı açıklaması üzerine gözler Van Büyükşehir Belediyespor'a çevrildi. Van Büyükşehir Belediyesporlu taraftarlar yönetimden nokta transferler isteyerek, Van Büyükşehir Belediyespor'un hak ettiği yere getirilmesini istiyor.


2 hafta boyunca Antalya'da ikinci devre kamp çalışmalarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu Van'da toplanarak, Manavgatspor hazırlıklarına başladı. İkinci devrenin ilk maçında Manavgatspor'u konuk edecek olan Van Büyükşehir Belediyespor bu maça mutlak 3 puan için çıkacak.


Manavgatspor ise ligin ilk devresinde oynadığı 18 maçta 3 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Karşılaşma Pazar günü saat 13.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda başlayacak. 

Bakmadan Geçme