• Haberler
  • Spor
  • Büyükşehir Orhangazi Seferine Hazırlanıyor

Büyükşehir Orhangazi Seferine Hazırlanıyor

Büyükşehir Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Orhangazispor maçına sıkı şekilde hazırlanıyor.

Rıdvan CAN

B.Büyükşehir Belediyespor pazar günü Bursa deplasmanında karşılaşacağı Bursa Orhangazispor maçına odaklandı. Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren kırmızı-siyahlılar Bursa deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.
Lig'de son haftaya kadar Büyükşehir Belediyespor’un play-off yarışının içinde olacağını belirten, teknik direktör Tarık Daşgün, gazetemize yaptığı açıklamada, Beylerbeyispor maçını kazandığımız için mutluyuz dedi.

Son haftaya kadar en az beş takımın zirve yarışını sürdüreceğini kaydeden Daşgün “ Herkes birbirini yenebiliyor. Hedeften kopmamak önemlidir. Alacağımız puanlar bizi yukarı taşıyacaktır" diye konuştu. Pazar günü deplasmanda oynayacakları Orhangazispor’un zor bir rakip olduğunu belirten, Daşgün, “Ligin son iki haftasında altın değerinde 6 puan aldık. Şimdi önümüzde Orhangazispor deplasmanı var. Orhangazi ligin iyi futbol oynayan takımlarından biri. Bizimde gerek sergilediğimiz futbol, gerekse aldığımız sonuçlar ortada. Puan kaybına tahammülümüz yok. Bursa deplasmanından galip ayrılarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Başarı için ben ve oyuncularımın yapılması gerekenleri yaptığımızı düşünüyorum. Bu başarıyı şehrin de istemesi ve arzulaması gerekir. Futbolda destek her şeyden önce gelir. Seyirci faktörü de bizim için çok önemli bir güçtür. Ama asıl büyük destek yönetimsel anlamda gelen destektir. B.Belediyespor takımı kentin desteğini arkasına alarak, bu başarıyı yakalayabilecek güçte ve imkândadır” dedi.

Bakmadan Geçme