BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN'A HAZIRLANIYOR

Van Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün 5 bin kişiyi iftar sofrasında ağırlayacak. Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca birçok etkinlik, konser, dinleti ve iftar organizasyonları düzenleyeceği Van Kent Meydanı proje sahası eski müze bölümünde iş makineleriyle zemin düzenleme çalışmaları başlattı.

Burhan Ergin

 

Van Büyükşehir Belediyesi,  Ramazanhazırlıklarına başladı. Büyükşehir Belediyesi Ramazan, etkinliklerinin merkezi olacak. Kent Meydanı proje sahasının eski müze bölümünde iş makineleriyle alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışması başlattı. Belediyenin dozer, greyder, kepçe, itfaiye araçlarıyla yürüttüğü saha çalışması tamamlandı. 

Büyükşehir Belediyesi alt yapı çalışması tamamlanan 6 dönümlük alanda Ramazan ayında 5 bin vatandaşa 3 çeşit iftar yemeği verecek. Büyükşehir Belediyesi ayrıca ramazan ayı boyunca iftar sonrası birçok kültürel ve sanatsal etkinlik, konser, gösteri düzenleyecek.

Düzenlenecek etkinliklerle kente renk katacak olan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının birinci günü olan 15 Mayıs'a kadar hazırlıklarını tamamlayacak.

Bakmadan Geçme