• Haberler
  • Güncel
  • Büyükşehir, sel ve su taşkınlarından etkilenen ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor

Büyükşehir, sel ve su taşkınlarından etkilenen ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor

Van Büyükşehir Belediyesi, sel ve su taşkınlarından etkilenen Saray, Başkale ve Gürpınar ilçelerine bağlı mahallelerde yoğun çalışma başlattı.

Ekipler, Saray ilçesi Karahisar, Başkale ilçesi Azıklı ve Gürpınar ilçesi Topsakal mahallelerinde selin etkili olduğu bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, sel’in neden olduğu hasarların giderilmesi, yolların açılması ve gerekli temizlik işlemleri yapılıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan ve Başkan Yardımcısı Neslihan Şedal, selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Zeydan ve Şedal, belediye ekiplerinin bölgede yürüttüğü çalışmaları inceleyerek, selden zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarının belirlenmesi ve bu doğrultuda gerekli yardımların yapılması talimatını verdi.

Başkan Zeydan, "Sel ve su taşkınlarından etkilenen mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın yanındayız. Belediye ekiplerimiz, bölgede yoğun bir çalışma yürütüyor. Acil müdahale ve iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor. Sel nedeniyle zarar gören altyapı ve yolların en kısa sürede onarılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için de gerekli tedbirleri aldık" diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Neslihan Şedal ise, " Ekiplerimiz, selden zarar görenlerin hasarlarının giderilmesi ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için yoğun bir çaba sarf ediyor. Selden zarar gören altyapı ve yolların en kısa sürede onarılması için tüm kaynaklarımızı seferber ettik" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi, sel ve su taşkınlarının ardından bölgedeki çalışmalarını hızla sürdürürken, vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması için de gerekli adımları atmaya devam ediyor. 

Bakmadan Geçme