Büyükşehir sıkı hazırlanıyor

Van Büyükşehir Belediyespor'un 6 Ağustos'ta başlayan Erzurum kampı devam ediyor.

Rıdvan Can

19 Ağustos’a kadar Erzurum kampını sürdürecek olan Van Büyükşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı iki hazırlık maçında bir galibiyet birde beraberlik aldı. Çalışmalarına aralıksız sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, diğer taraftan transfere devam ediyor.  

“FAYDALI OLABİLECEĞİNE İNANDIĞIMIZ TRANSFERLER YAPTIK”

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda bizlere başarıyı getireceğine ve faydalı olabileceğine inandığımız transferlerimiz devam ediyor. Şimdiye kadar gerçekleştirmiş olduğumuz transferlerin yanı sıra Erzin Belediyespor’dan forvet Umut Koray Öz, Anagold 24 Erzincanspor’dan ön libero Barış Sağır ve Adana Demirspor’dan Ahmet Şahbaz’ı kadromuza kattık. Yeni transferlerle daha da güçlendik. Taraftarlarımız rahat olsunlar bu sezon keyifli ve zevk veren çok farklı bir takım izleyecekler” diye konuştu. 

 

“ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUM”

Kampın çok iyi geçtiğini ifade eden teknik direktör Feyyaz Uçar, “Kamp ortamı çok. Güzel. Takımın çalışmalarından çok memnunuz” dedi.

Moral ve motivasyonun üst düzeyde olduğunu belirten Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, "Kampımız neşe içinde devam ediyor. Moral ve motivasyon en üst düzeyde. Şuana kadar iki hazırlık maçı oynadık. Futbolcularımın bu iki hazırlık maçında performansları beni sezon öncesi memnun etti. Takım daha tam anlamıyla hazır değil, kamp programı çerçevesinde birkaç hazırlık maçı daha oynamayı düşünüyoruz ve oynayacağımız hazırlık maçlarında futbolcularımızın son durumunu göreceğiz. Kampımız 19 Ağustos’ta sona erecek” ifadelerini kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme