BÜYÜKŞEHİR'E BİR TOKATTA BEYLERDEN

Ligin 31'nci haftasında deplasmanda Beylerbeyispor'a konuk olan Van Büyükşehir Belediyespor sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Hacı Yılmaz

 

Son haftalarda ruhsuz bir futbol sergileyen Van Büyükşehir Belediyespor, ligin dibine demir atan Beylerbeyispor’a 1-0 mağlup oldu. Kötü performansı ile dikkat çeken Van Büyükşehir Belediyespor son haftalarda içeride ve dışarıda oynadığı maçlarda galip gelemiyor.

 

Van Büyükşehir Belediyespor, son oynadığı 7 maçta galip gelemezken, 1 beraberlik 6 mağlubiyet aldı. Bu 7 haftada 7 gol atan Van Büyükşehir Belediyespor kalesinde ise 16 gol gördü.

 

Daha önceki haftalarda şampiyonluk ve play off hesapları yapan Van Büyükşehir Belediyespor’da tehlike çanları çalıyor. 40 puanla 8’nci sıraya gerileyen Van Büyükşehir Belediyespor önümüzdeki hafta kendi sahasında Anagold 24 Erzincanspor’u konuk edecek.

 

Van Büyükşehir Belediyespor Namık Altunsoy teknik sorumluluğunda sahaya: Okan Karabulut, Medeni Bingöl, Salih Tunar, İsmail Türkaslan, Emrah Akşit, Halil İbrahim Yazğılı, Nihat Yılmaz, Gökhan Öztürk, Emre Aktaş, Burak Karaduman ve Akın Açık onbiri ile çıktı.

 

Beylerbeyispor ise Orhan Şerit teknik sorumluluğunda sahaya: Alptekin Teytey, Çağrı Yasan, Güray Gazioğlu, Fatih Sercan Ekinci, Gökhan Günaydın, Hıfsullah İsmail Erdoğan, Kaan Dorak, Erhan Göç, Çetin Turan, Osman Mertoğlu ve Talha Yazgan onbiri ile çıktı.

 

Tugay Kaan Numanoğlu, Kemal Elmas, Onur Tarıverdi ve Bilal Çavuş hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşma saat 15.00’te Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu’nda başladı.

 

Maçın ilk yarısında iki takımda etkili pozisyonlar yakaladı. Van Büyükşehir Belediyespor, Beylerbeyispor yarı alanında yakaladığı önemli atakları değerlendiremedi.

 

41. dakikada maçta baskısını ve etkisini attıran Beylerbeyispor aradığı golü buldu. Gelişen atakta topla buluşan Osman Mertoğlu takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

 

İlk yarıda başka gol önemli atak olmayınca Van Büyükşehir Belediyespor soyunma odasına 1-0 yenik gitti.

 

İkinci yarıda da iki takımın vasatı aşamadığı maçta Beylerbeyispor ilk yarıda bulduğu golle galip gelmeyi başardı. 

Bakmadan Geçme