• Haberler
  • Spor
  • B.Vanspor, Ali kurt'u Diski spora kaptırdı

B.Vanspor, Ali kurt'u Diski spora kaptırdı

Rıdvan CAN
2012-2013 futbol sezonunda spor toto 3.lig 1.grup'ta ligi şampiyon tamamlayarak spor toto 2.lig'e yükselen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Diskispor ilk transfer bombasını patlatarak Belediye Vanspor'dan tecrübeli orta saha oyuncusu Ali Kurt'u renklerine bağladı.
B.Vanspor forması altında gösterdiği başarılı performansının ardından 2.lig ekibi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Diskispor'a transfer olan Ali Kurt, Diskispor'un başarısı için yeşil sahalarda ter dökecek.
Futbola Vanspor'un 1.ligde olduğu dönemde Vanspor altyapısında yetişerek başlayan sonrasında Van Köy Hizmetlerispor'a transfer olan Ali Kurt bu kulüpte bir sezon başarıyla top koşturduktan sonra B.Vanspor'a  dönerek  siyah-kırmızı  renkler için ter döktü. Ali Kurt, B.Vanspor profesyonel ligde mücadele ettiği sezonlarda oynadığı futbol ve gösterdiği performansla herkesin beğenisini topladı. 2.lig ve 1.lig de mücadele eden birçok kulübün transfer listesinde yer alan Kurt, yeni kulübü Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Diskispor'a transferini gazetemize değerlendirdi. Diskispor'un başarısı için mücadele edeceğini belirten Ali Kurt şunları kaydetti: ''Kariyerimde başarılara ortak oldum, şampiyonluklar yaşadım. Futbol yaşantıma artık Diyarbakır'da devam edeceğim. Diskispor'a şampiyonluk için geldim.  Diyarbakır futbol geçmişi,  kültürü olan futbolu seven bir kent Diskispor'un başarısı ve kendi çıkışım için daha çok çalışacağım. Ekmeğini yediğim, futbol yaşantıma değer ve renk katan B.Vanspor'a başarılar diliyorum."

Bakmadan Geçme