Çakırtaş: Evet ile koalisyon dönemleri sona erecek

AK Parti İpekyolu İlçe Teşkilat Başkanı İlhami Çakırtaş, Türkiye'nin geleceğinin oylandığı referandumda evet çıkması halinde koalisyon dönemlerinin sona ereceğini söyledi. Hayırdan hayır çıkmayacağını belirten Çakırtaş, yeni anayasanın Türkiye´de istikrarın sembolü olacağını bildirdi.

Burhan Ergin

AK Parti Van İl Teşkilatı referandum çalışmalarına devam ediyor. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum çalışmaları kapsamında İpekyolu İlçe Teşkilatı Başkanı İlhami Çakırtaş, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Duman, İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Hüknek ve parti üyeleri gazetemizi ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Erdal Perihan ile görüştü.

İpekyolu İlçe Teşkilat Başkanı İlhami Çakırtaş, “Referandum çalışmalarımız Van’da yoğun bir şekilde devam ediyor. Gazetelerimizi, odalarımızı, esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz ve 16 Nisan referandumunda niye evet demeleri gerektiğini anlatmaya gayret ediyoruz. Gençlerimizi ziyaret ediyoruz, her kesimden insanımıza ulaşarak, Van’ın bu referandumda en yüksek oyu alması için çaba sarf ediyoruz. Tüm teşkilat mensuplarımız, milletvekillerimiz, önceki dönem milletvekillerimiz sahada yoğun bir gayret içerisindeyiz. Van’da yüzde 60, İpekyolu’nda ise yüzde 70 evet oyu alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme