Çaldıran'da cadde ve sokaklar yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi ve Çaldıran Belediyesi'nin ortak çalışması ile Çaldıran ilçe merkezindeki cadde ve sokaklar yenileniyor.

Büyükşehir Belediyesi ilçelerin altyapı ve üstyapısına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Çaldıran ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda başlatılan parke taşı sökümü büyük ölçüde tamamlanarak, Plentmiks Temel (PMT) serimine geçildi. 

Cadde ve sokaklar sıcak asfalta kavuşuyor

Büyükşehir belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri ile Çaldıran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, ilçe merkezindeki yol ve kaldırımlarda bulunan ve kullanım ömrünü tamamlayan parke taşları sökülerek, yerine sıcak asfalt serimi yapılacak. İlçe genelinde yoğun bir çalışma yürüten ekipler, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. 

PMT serimi yapılıyor

Merkez Camii Sokağı başta olmak üzere ilçe genelinde yürütülen çalışmalarda yol ve kaldırımlarda kullanılan parke taşı sökümü tamamlanırken, asfalt öncesi altyapı üstyapı çalışmaları ile Plentmiks Temel (PMT) serimi devam ediyor. 

Çalışmaları yakından takip eden ilçe sakinleri ise, yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi ve Çaldıran Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Bakmadan Geçme