ÇALIM'DAN HAKEME TEPKİ

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, Ankara Demirspor maçında hakemin penaltı kararına tepki göstererek, 'Hakemler maçın önüne geçti. En büyük şansızlığımız 90+1. dakikada uzaktan yakından alakası olmayan ve hakemin yanlı tutumundan dolayı verdiği penaltı karadır. Rakip takım penaltıyı gole çevirerek, galibiyete uzandı' dedi.

Rıdvan Can 

Van Büyükşehir Belediyespor  Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, Ankara Demirspor  karşısında ortaya konulan futboldan memnun olmadıklarını belirterek,  alınan mağlubiyetten dolayı öncelikle taraftarlardan özür diledi.

Hafta sonu kendi sahasında Ankara Demirspor karşısında hesapta olmayan bir yenilgi aldıklarını belirten,  Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, "Seyircimizin de büyük desteği altında başladığımız maçta yenilgiyi aklımızın ucundan dahi geçirmiyorduk. Ancak günümüzde değildik. İyi futbol sergileyemedik ve talihsiz bir yenilgi aldık" dedi.

 Alınan mağlubiyetten dolayı taraftarlardan özür dileyen Çalım, "Van Büyükşehir Belediyespor olarak 26 futbolcu ve teknik heyetle sıfırdan bir takım kurduk. Vana gelen oyuncuların hepsi birbirinden değerli ve karakterli oyunculardır. Hepsi geldikleri takımlarda kaptanlık yapmış, futbolda isim yapmış oyunculardır. İlk maç iyi oynamadık kabul ediyoruz" dedi.

"HAKEM MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ"

Verdiği penaltıdan dolayı maçın hakemine tepki gösteren Çalım, "Hakemler maçın önüne geçti. En büyük şansızlığımız 90+1. dakikada uzaktan yakından alakası olmayan ve hakemin yanlı tutumundan dolayı verdiği penaltı karadır. Rakip takım penaltıyı gole çevirerek, galibiyete uzandı. TFF tarafından profesyonel ligde ilk kez maç yöneten bir hakemi bizim maçımıza verilmesi manidardır. Henüz ligin başındayız ve ilk haftada kazanmak istiyorduk fakat olmadı. Önümüzde maçlara bakacağız. Bundan sonra daha iyi oynamaya çalışacağız. Taraftarımız bize güvensin" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme