Caner'den selzede vatandaşlara geçmiş olsun ziyareti

Başkale'de meydana gelen sel felaketinin ardından, belediye yetkilileri bölgedeki çalışmaları yakından takip ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Caner, beraberindeki heyetle Saçan Mahallesi'nde incelemelerde bulunarak, selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Caner, Saçan Mahallesi'nde yaptıkları incelemeler sırasında, sel sebebiyle zarar gören bölgeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Caner, "Sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız. Başkale Belediyesi olarak, bu zor günlerinde onların yanında olmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için tüm imkanlarımızla seferber olduk" dedi.

Sel nedeniyle bazı evlerin hasar gördüğü Saçan Mahallesi'nde, Başkale Belediye ekipleri yoğun çalışma yürütüyor. Altyapıda oluşan hasarların giderilmesi, cadde ve sokakların temizlenmesi, vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması gibi çalışmalar devam ediyor.

Başkan Yardımcısı Caner, "Sel sularının neden olduğu felakette hasar büyük. Ancak ekiplerimiz canla başla gece, gündüz demeden insanlarımızın mağduriyetini gidermeye çalışıyorlar. En kısa sürede bu bölgedeki yaraları sarmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği öncelikli konumuzdur" ifadelerini kullandı.

Sel felaketinden etkilenen vatandaşlar, Başkale Belediyesi'nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek yaptıkları açıklamada, "Belediye başkan yardımcımız ve ekibi bölgemize gelerek incelemelerde bulundu. Yaşadığımız sıkıntıları dinleyerek çözüm için çalıştıklarını belirttiler. Bu zor günlerimizde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda oldukları için kendilerine minnettarız" diye konuştular.

Başkale Belediyesi, sel felaketi sonrası bölgede yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ederek, yaptıkları sosyal yardımların yanı sıra, alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililerin, sel felaketi yaşamış mağdur vatandaşların bir an evvel normal yaşamlarına kavuşmaları için yoğun çaba sarf ettiği belirtiliyor. 

Bakmadan Geçme