Casio

 1970'li yılların başından 1980'li yılların sonunda kadar Casio, güneş enerjisiyle çalışan elektronik hesap makineleri ve elektronik müzik enstrümanları üretimi yapmaktaydı. Fakat yıllar sonra günümüze kadar gelen Casio marka saatleri ile dünya devleri arasında yerini almıştır. En yaygın olarak yeni nesil, dayanıklı ve güvenilir klasik ve elektronik saatler üretmesi ile bilinmektedir.

1983 yılında Casio tasarımcıları bu yıllara ait olan ve koleksiyoncular tarafından aranan şok dirençli G-Shock DW-5600c saatini üretmiştir. Bu saat hala popülerliğini sürdürmektedir. Ürettikleri kol saatlerindeki çeşitlilik ve yenilikler ile kısa sürede zirveye tırmandı.

GMW-B5000

Baby-G

Casio saatleri birçok zaman dilimini görüntüleyebilen, atmosfer basıncı, sıcaklık, yükseklik, denizellik ve küresel konumlama sistemi olan yeni nesil saatler üretmeye devam etmektedir. Ayrıca hem dijital hemde analog kuvars saatler üretmektedirler. Casio Saatlerinin ürün yelpazesi çok geniştir.Her kullanıcı için farklı tarzlarda güncellenmiş yenilikçi sistemlere sahiptirler. Aktif Spor, Gündelik Hayat,İş Hayatı Vs Kullanımlar için en sağlıklı seçimler Casio ürünlerinden olmalıdır. Casio Saat ve Diğer tüm Casio ürünlerine en uygun fiyatlara ulaşabilmek için aşağıdaki link yoluyla Kosovalı Saat'te bulabilirsiniz. https://www.casio-intl.com/tr/tr/ adresinde farklı modellere rastlayabilirsiniz.

EDIFICE

SHEEN

Bakmadan Geçme