Çatak büyük festivale hazır

Çatak'ta baharın gelmesiyle birlikte festival heyecanı yaşanıyor. Çatak Belediyesi tarafından düzenlenecek Kanisipi Alabalık, Bal, Ceviz ve Doğa Festivali 20-21 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Hacı Yılmaz

 

Van'ın doğal güzelliğiyle bilinen önemli mekanlarından biri olan Kanisipi'de bu yıl yapılacak olan Kanisipi Alabalık, Bal, Ceviz ve Doğa Festivali'ne sanatçıların katılacağı ve farklı etkinliklerin yapılacağı belirtildi.

 

Her yıl renkli görüntülere sahne olan Kanisipi Alabalık, Bal, Ceviz ve Doğa Festivali'nin bu yıl da daha renkli geçmesi bekleniyor. Önemli isimlerin katılacağı festival 20 ve 21 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

 

Kanisipi Alabalık, Bal, Ceviz ve Doğa Festivali için son hazırlıklar yapılırken, Çataklılarda festival heyecanı başladı. 20 ve 21 Mayıs tarihinde yapılacak olan, festivalde Çatak'ın doğal güzelliğinin yanı sıra balı, cevizi ve alabalığı tanıtılacak.

 

Kanisipi Alabalık, Bal, Ceviz ve Doğa Festivali'nde büyükler, davul zurna ve müzikler eşliğinde, çocuklar da kendileri için kurulacak şişme oyun parkında doyasıya eğlenecek.

 

Bu yılki festivale vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilmesi beklenirken, festivalde Folklor ekibi dans gösterisi, çeşitli yarışmalar ve ödüller, rafting yarışları, dengbej be müzik şöleni, havai fişek gösterisi, Çatak Yöresel Müzik Grupları Dinletisi, Halk Eğitim El Sanatları Sergisi ve Kermesi, Çatak Bal ve Ceviz Yarışması ve Ödül Töreni, Çatak Yöresel Yemeklerinin İkram ve Sunumu, MC Yarışmaları, yerel sanatçılar konseri ve Haluk Levent Konseri verilecek.

Bakmadan Geçme