ÇATAKSPOR U17'DE ŞAMPİYON

Türkiye Futbol Federasyonu TFF U17 liginde mücadele eden Çatakspor U17 Takımı şampiyonluk mücadelesinde karşılaştığı Van Yolspor'u 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Rıdvan CAN


U17 liginde oynadıkları karşılaşmalarda ortaya koydukları performans ve aldıkları başarılı sonuçlarla final oynamaya hak kazanan Yolspor ile Çatakspor Sanayi Sahası'nda karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçta Çatakspor U17 Takımı 2-1 galip gelerek şampiyonluğunu ilan etti.


 "ÇOK MUTLUYUZ" 
Çatakspor Antrenörü Erkan Elesan maç sonu gazetemize yaptığı açıklamada "İstikrarlı bir şekilde çalışmamız ve çocuklarımızın istekli ve arzulu olması bizi yine şampiyon yaptı. 


U17'lerde şampiyon olduğumuz için mutluyuz. Bu şampiyonlukta emeği geçen Kulüp Başkanımız ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyor, bu şampiyonluğu kazanan oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Sıradaki hedefimiz ise Türkiye Şampiyonası'na gitmek ve Van'ı en iyi şekilde temsil etmek olacaktır." dedi. 


Şampiyonluk maçında Futbol Federasyonu Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, ASKF Başkanı Ramazan Kıvan, ASKF Temsilcisi Çetin Atacan ve İl Tertip Komitesi Başkanı Nurettin Tuğrul ve çok sayıda taraftar maçı izledi. Çatakspor'un şampiyonluk kupasını Askf temsilcisi Çetin Atacan ve İl Tertip Komitesi Başkanı Nurettin Tuğrul verdi.

Bakmadan Geçme