Cevdet Yılmaz'dan Vanspor'a destek

AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak ve Vanspor FK Genel Sekreteri Fatih Sarp, Ankara'da Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'la bir araya geldi.

AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak ve Vanspor FK Genel Sekreteri Fatih Sarp, Ankara’da Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz’la bir araya geldi. Ankara'da yapılan görüşmede Cumhurbşakanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'a Vanspor forması hediye edildi. Ziyarette Cevdet Yılmaz Vanpsor'a bundan sonraki süreçte destek vereceğini belirtti.
Yapılan görüşme ile ilgili ACNTurk Sigorta Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak yaptığı açıklamada: “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz, Ak Parti Van Milletvekilimiz Sn. Burhan Kayatürk ve Ak Parti Van Milletvekilimiz Sn. Kayhan Türkmenoğlu’nun katılımlarıyla Van özelinde, Vansporumuz için bir araya geldik. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz’a, genel sekreterimiz Fatih Sarp ile birlikte Vanspor’umuzun formasını takdim ettik. Kıymetli büyüklerimizin Vanspor’umuza şampiyonluk yolunda bundan sonra tam destek olacaklarını dile getirmeleri bizleri mutlu etmiştir. Vanspor’umuza olan ilgisinden dolayı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz’a siz hemşehrilerim ve taraftarlarımız adına şükranlarımı sunarım.” İfadelerini kullandı.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme