Çevre dostu elektrikli araç göreve başladı

Büyükşehir Belediyesi sahil yolunda çevre dostu elektrikli araç dönemini başlattı. Elektrikli araç, sahil yolunda hizmete sunulacak.

Büyükşehir Belediyesi, çevre dostu ulaşım çözümlerine bir yenisini daha ekleyerek, sahil yolunda kullanılmak üzere elektrikli araç alımı gerçekleştirdi. Güvenlik personelinin devriye görevlerini daha etkin ve çevreci bir şekilde yerine getirmesi amacıyla hizmete sunulan araç, aynı zamanda daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor. 
Sahil yolunda çalışmaların aksamaması ve hızlı bir şekilde hizmet sunabilmek için çevre dostu elektrikli aracı tercih eden Park ve Bahçeler Daire Başkanı Erdem Dara "Bu adım çevreyi koruma yönündeki kararlılığımızın bir göstergesidir" şeklinde konuştu. 
Elektrikli araçlar sayesinde hem karbon salınımını azaltacaklarını, hem de enerji tasarrufu sağladıklarını vurgulayan Dara, "Yeni alınan elektrikli aracı güvenlik personeli devriye çalışmalarında kullanmaya başladı. Van halkına daha yaşanabilir bir kent sunmayı hedefliyoruz" dedi.
İlk etapta bir aracın hizmete başladığını kaydeden Dara, ilerleyen süreçte bu sayıyı artırmayı düşündüklerini de sözlerine ekledi. 
 

Yorumlar 1
PARKLAR KÖTÜ DURUMDA. 10 Ağustos 2024 10:32

Edremit,Tuşba ve İpekyolundaparklar SULANSIN. Sararma,kuruma، kirlilik, toz, izmarit çok fazla. Neden diğer şehirlerde parklar bakımlı, yemyeşil, terteiz,çiçek bahçesi gibi, güzel ve göz alıcıdır. Van ve ilçelerinde parklar neden sarı, kuru, kirli،bakımsız ve keyif vermez durumdadır. İlgililer bu sizin eseriniz.Fotoğraftaki sapsarı parkı görünm

Bakmadan Geçme