CHP İl Yönetiminden Eş Başkanlara tebrik ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van İl Örgütü, İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanları Azim Yacan ve Şehzade Kurt'u makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Vansesi Haber Merkezi

CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra göreve seçilen İpekyolu Belediyesi Eş Başkanları Azim Yacan ve Şehzade Kurt’u makamında ziyaret ederek, tebrik ettiler. Ziyaret sırasında hayırlı olsun dileklerini ifade eden CHP Van İl Başkanı Kurukcu, HDP’nin kazandığı ancak YSK kararı ile AK Parti’ye verilen belediyelere dikkat çekerek, bu durumu parti olarak demokratik bulmadıklarını kaydetti. Yaşanan anti demokratik durumdan dolayı, YSK’nın Ak Parti’ye verdiği belediyeleri ziyaret etmeyeceklerini dile getiren Kurukcu, eş başkanlara başarı dileklerini tekrarladı.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Eş Başkan Azim Yacan ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın Çubuk İlçesin de yapılan linç girişimini kınadığını belirti. Eş Başkan Şehzade Kurt ise, YSK tarafından Ak Parti’ye verilen belediyelere dikkat çekerek, YSK’nın HDP’ye tuzak kurduğunu belirtti.

 

Bakmadan Geçme