• Haberler
  • Politika
  • CHP İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Asra Açelya Yurdakul güven tazeledi

CHP İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Asra Açelya Yurdakul güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İpekyolu Kadın Kolları Başkanlığı kongresinde, mevcut Başkan Asra Açelya Yurdakul yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Vansesi Gazetesi'nden Burhan Ergin'in haberine göre kongrede yaptığı konuşmada, vatandaşların sorunlarını çözmek için çalışmalarına devam edeceğini belirten Yurdakul, "Kadın kolları olarak, ilçemizin ve hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm üretmek için var gücümüzle çalışacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın yanında olmaya, onların sesi olmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Asra Açelya Yurdakul güven tazeledi

CHP Van İl Kadın Kolları Başkanı Beyhan Aslan yaptığı konuşmada Yurdakul'un yeniden seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aslan, "İlimiz İpekyolu ilçesi kadın kolları başkanlığı seçim kongresine katıldık. Sevgili yol arkadaşım Asra Açelya Yurdakul güven tazeleyerek yeniden İpekyolu ilçesi kadın kolları başkanı seçildi. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Yurdakul, önümüzdeki dönemde de kadınların sorunlarına çözüm üretmek ve siyasette daha etkin rol oynamalarını sağlamak için çalışacağı belirtildi.

CHP İpekyolu İlçe Başkanı Ömer Doğan ise, "Kadın kollarımızın özverili çalışmaları ve mücadeleleri sayesinde partimiz her geçen gün yeni üye katılımlarıyla güçleniyor. Asra Açelya Yurdakul'un yeniden seçilmesi, İpekyolu kadınlarının CHP'ye olan güvenini bir kez daha gösterdi. Kendisini ve ekibini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi. 

CHP İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Asra Açelya Yurdakul güven tazeledi

CHP İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Asra Açelya Yurdakul

Bakmadan Geçme