• Haberler
  • Politika
  • CHP Kadın Kolları Van İl Başkanı Beyhan Aslan güven tazeledi

CHP Kadın Kolları Van İl Başkanı Beyhan Aslan güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Van İl Başkanı Beyhan Aslan, Van'da gerçekleştirilen il kadın kolları kongresinde yeniden seçilerek görevine devam edecek.

Aslan, kongrede yaptığı açıklamada, delegelerin kendisine duydukları güven nedeniyle tekrar kadın kolları il başkanı olarak seçildiğini belirtti. Görevi onurla ve gururla yürütmeye devam edeceğini ifade eden Aslan, parti yönetimindeki tüm kademelere kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in liderliğinde "Yüz yılın değişimi, değişimin yüzyılı" sloganıyla partinin iktidar olması için canla başla çalışacaklarını söyleyen Aslan, partilileriyle birlikte bu hedef doğrultusunda mücadele edeceklerini vurguladı.

Aslan, CHP Kadın Kolları Van İl Başkanı olarak seçilmesinin ardından, kadınların siyasette daha etkin rol alması ve parti politikalarının geliştirilmesi için çalışmalar yürütecek. Parti tabanındaki kadınların talep ve beklentilerini üst yönetimlere iletecek ve kadınların siyasi katılımının artırılması için girişimlerde bulunacak.

Kongrede yapılan konuşmalarda, CHP'nin kadın kollarının önemli bir dinamik olduğu, kadınların parti politikalarının oluşturulmasında ve seçim çalışmalarında aktif rol aldığı vurgulandı. Beyhan Aslan'ın yeniden başkan seçilmesi, partinin kadın kollarındaki kararlılığının ve örgütlülüğünün bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçimlerinde elde ettiği başarının ardından iktidara gelme hedefini sürdürüyor. Parti, özellikle kadın, genç ve dezavantajlı kesimlerin temsilinin artırılması için çalışmalar yürütüyor. 

“CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM”

Beyhan Aslan yaptığı açıklamada, “İl kadın kolları kongremizi gerçekleştirdik. Sevgili yol arkadaşlarım ve delegelerimizin teveccühü ile yeniden CHP Kadın Kolları Van İl Başkanı olarak seçildim. Layık görüldüğüm görevimi, partimin çatısı altında, partimin ilkeleri doğrultusunda onurla ve gururla yürütmeye devam edeceğim. Sayın il başkanım Seracettin Bedirhanoğlu başta olmak üzere partimin tüm kademelerine bana güven duydukları ve yanımda durdukları için teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Özgür Özel’ın liderliğinde yüz yılın değişimi değişimin yüzyılı sloganıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar partisi olmasını sağlayacağımıza, bu uğurda yoldaşlarımla beraber canla başla çalışacağımıza söz veriyorum” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme