• Haberler
  • Güncel
  • CHP Milletvekili Adayları Yaman ve Bingöl'den Ankara Vanlılar Vakfı'na ziyaret

CHP Milletvekili Adayları Yaman ve Bingöl'den Ankara Vanlılar Vakfı'na ziyaret

CHP Ankara 3. Bölge milletvekili adayları Dr. Aylin Yaman ve Dr. Tekin Bingöl Ankara Vanlılar Vakfı'nı ziyaret ederek, Vanlılarla bir araya geldi.

Yalçın Arpa

14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler ve liderler çalışmalarını sürdürüyor. CHP Ankara 3. Bölge milletvekili adayları Vanlı Dr. Aylin Yaman ve Dr. Tekin Bingöl Ankara Vanlılar Vakfı’nı ziyaret ederek, hemşehrileriyle bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Dr. Aylin Yaman, 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek, “Bu seçimlerde Millet ittifakı olarak Cumhurbaşkanlığını ve parlamento çoğunluğunu kazanmalıyız. Ülkemizde her alanda ciddi sorunlar yaşanmaktadır. Millet İttifakı olarak ülkemizin tüm sorunlarına hakimiz. Vatandaşlarımızda değişim istiyor. Hep birlikte çalışarak ülkemizin sorunlarını bitireceğiz. Tüm halkımızın ve Vanlı hemşehrilerimizin desteğine ihtiyacımız var. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Toplantıda Türkiye'nin geleceğine yönelik,  ekonomi, eğitim ve sağlıkta meydana gelen sorunların çözümü konusunda CHP projelerini açıklayan milletvekili adayları, 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinerek, hak ettiğimiz bir yaşam için 1 oy Kılıçdaroğlu'na 1 oy Cumhuriyet Halk Partisi’ne, sloganıyla konuşmasını tamamladılar.

Milletvekili adayı Dr. Aylin Yaman, Van’ın tanınmış doktorlarından merhum beyin cerrahı Dr. Hızır Alp’ın kızıdır.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 2
Rıdvan Kadeş 07 Mayıs 2023 14:21

Tarafsız ve ilkeli yayınlarından dolayı Vansesi Gazetesini Tebrik eder yayın hayatında başarılar diliyorum

Rıdvan Kadeş 07 Mayıs 2023 14:21

Tarafsız ve ilkeli yayınlarından dolayı Vansesi Gazetesini Tebrik eder yayın hayatında başarılar diliyorum

Bakmadan Geçme