CHP Van'da OHAL'e karşı oturma eylemi düzenleyecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 'OHAL'e karşı olan herkesi, bulundukları yerde, kent meydanlarında oturmaya davet ediyoruz' dedi.

Vansesi Haber Merkezi

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, partisinin OHAL'e karşı 16 Nisan Pazartesi günü yurt genelinde saat 12.00'de oturma eylemi yapacağını duyurdu.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya'da partisinin İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Ağbaba, CHP olarak yurt genelinde OHAL'in kaldırılması için oturma eylemi yapacaklarını söyledi. Ağbaba, OHAL düzenine karşı oturacaklarını belirtti.

 

Ağababa, 81 ilde saat 12:00’da oturma eylemi yapacaklarını söyledi.

 

CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu ise yarın Van'da saat 12.00’da Dabbağoğlu Parkında oturma eylemi gerçekleştirileceğini belirterek, “Patimiz 81 ilde OHAL'e karşı oturma eylemi düzenleyecek. CHP Van İl Başkanlığı olarak Van’da da saat 12.00’da Dabbağoğlu Parkında oturma eylemi yapacağız. Daha sonra basın açıklamamız yapacağız. Bütün siyasi parti temsilcilerini, sivil toplam örgütlerini, dernekleri ve demokrasiyi savunan herkesi oraya bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme