CHP yönetiminden gazetemize ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Evren Doğruer

CHP İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu beraberinde yönetim kurulu üyeleri Rüçhan Giritlioğlu, Ömer Türkoğlu, Serdar Altıok ve Ali Kasapoğlu ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek imtiyaz sahibi Erdal Perihan ile Van ve ülke meselelerini görüşerek bilgi alışverişinde bulundu.

Bedirhanoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana partimizi daha iyi yerlere getirmek, Van’ın sorunlarını tespit edip çözümü için yönetimimiz ve üyelerimizle canla başla çalışıyoruz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de insanlar partimize çok büyük teveccüh göstermektedir. İlimizde ve ülkemizde şuan insanlarımız ciddi manada ekonomik sıkıntı yaşamaktadır. Parti olarak esnaf ziyaretlerimizde esnaflarımızın mağduriyetlerine bizzat şahit oluyoruz. Siftahsız dükkan kapattıkları yetmiyormuş gibi birde elektrik faturası çilesi yaşıyorlar. Elektrik faturalarına birde zamlı doğalgaz faturalarının eklendiğinden dert yanmaktadırlar. İnsanlarımızın sorunlarına derman olmak için elimizden gelen çabayı sergiliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme