CHP’li Coşkun: Tuşba’da seçimi biz kazanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Tuşba Belediye Başkan adayı Taner Coşkun köy ve mahallelerde seçim gezilerinde bulundu. Coşkun, seçimi kazanacağını söyledi.

Berk İlhan

CHP Tuşba Belediye Başkan adayı Taner Coşkun seçim çalışmaları kapsamında köy ve mahalleleri ziyaret etmeye devam ediyor. Taner, İskele, İstasyon, Akköprü, Beyüzümü, Altıntepe,  A. Gazi, Seyrantepe, Şemsibey mahalleleri ve Bardakçı,  Ayanıs, Mollkasım, Ortanca, Kasımoğlu, Ağartı, Alaköy, Derebey, Yeşilköy, Dağönü, Güveçli köylerinde seçmenleri ziyaret ederek destek istedi.

Seçimi kazanacağını söyleyen Coşkun, Tuşba ilçesinde balıkçılık yapan 6 köyde balıkçıların sorunlarını dinleyerek seçildiğinde balıkçılar için ucuz mazot sağlayacağını, balıkçı barınağı yapacağını, balıkçılık kooperatifi kuracağını söyledi.  Halkla bir araya gelen Taner, yol, temizlik, yeşil alan,  çocuk parkı,  spor alanları, köy evleri ve özellikle yol sorununu çözerek turizm, kültür alanında Tuşba’yı örnek ilçe yapacağını dile getirdi.

Van’ın ilçeleriyle birlikte demokratik,  yaşanılabilir,   huzurlu bir kent yapısına kavuşabilmesi için kentte yaşayan bütün renklere, seslere,  farklılıklara eşit hizmet verilmesi, bütün düşüncelere saygı duyulması gerektiğini ifade eden CHP Tuşba Belediye Başkan adayı Taner Coşkun,  bunun gerçekleşmesi içinde Van’da her partinin en az bir ilçede belediye başkanlığını kazanmasını arzu ettiğini belirtti. 

Bakmadan Geçme