CHP'li Kurukcu'dan HDP eylemine destek

Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu beraberindeki parti üyeleriyle birlikte HDP'nin, Van'da sürdürdüğü 'Vicdan ve Adalet Nöbeti'ne destek ziyaretinde bulundu.

Burhan Ergin

Musa Anter Parkı’nda devam eden ‘Vicdan ve Adalet Nöbeti'ne destek ziyaretinde bulunan CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, HDP Şanlıurfa Milletvekilleri Osman Baydemir, Dilek Öcalan, Van Milletvekilleri Adem Geveri, Lezgin Botan, Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş ile görüştü.

“SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUZ”

Ziyarette konuşan Kurukcu, ‘Vicdan ve Adalet Nöbeti'ni anlamlı bulduklarını ifade ederek, “Gerek siyasi kimliğimle gerekse bir vatandaş olarak HDP’nin başlattığı ‘Vicdan ve Adalet Nöbeti'ni anlamlı buluyoruz. CHP olarak sonuna kadar destek vereceğiz. Genel başkanımızın önderliğinde 15 Haziran’da Ankara’dan başlayıp 9 Temmuz’da İstanbul’da tamamlanan Adalet yürüyüşümüzün amacı ülkemizde adaletin olmayışıdır. Ülkemizin güçlendirilmiş parlamenter sistemle daha iyi yönetileceğine inanıyoruz. 2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı sistemi ve tek adamlık rejimine karşıyız. Ülkemize barış, kardeşlik, huzurun gelmesi için tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız”  dedi.

HDP Şanlıurfa Milletvekilleri Osman Baydemir, CHP’li Kurukcu’ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme