Çiçekli'den Flaş açıklama!

Van'ın Edremit Belediyesi, 'Sahil Kordonu' projesi kapsamında göl kenarında bulunan yapıların yıkımına başladı. Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli Van halkına önemli mesaj gönderdi.

Vansesi Gazetesi Haber Merkezi

Van Gölü'ne sahili bulunan Edremit ilçesinde yapılması planlanan proje kapsamında kıyı şeridinde bulunan iş yerlerine boşaltmaları için 15 gün süre veren Edremit Belediyesi, sürenin dolmasının ardından yıkım çalışmalarına sabahın ilk saatlerinde başladı.

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli yaptığı açıklamada, “Değerli Vanlılar, Van sevdalıları ve kıymetli kardeşlerim basından takip ettiğiniz üzere bu sabah Edremit sahilindeki işgalleri devlet gücüyle sona erdirdik. Göreve başladığımda ifade ettiğim gibi devlet olarak hukuka uyanın hakkını hukuka uymayanı yedirmeyiz, yedirmeyeceğiz. Tüm vatandaşlarımız kanun ve hukuk güvencesi altındadır. Devletin zor kullanma gücünü haksız, hukuksuz eylemler içinde olan zalimlerin üstünde kullanmaktan geri durmayacağız ki mazluma ve sahipsize devlet olalım. Bildiğiniz gibi belediyeleri enkaz olarak devraldık. Gece gündüz tüm mesaimizi sizlere sunulan hizmetin kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Bu noktada siz değerli kardeşlerimden tüm bu sıkıntıların emanetini yanlış ellerde olmasından kaynaklandığını hatırlatarak, sabır talep ediyorum. Bize güvendiğinizi ve beklentilerinizin yüksek olduğunu biliyorum, siz kıymetli kardeşlerimize mahcup olmama duasıyla muhabbetle” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme