Cumhurbaşkanı Erdoğan Van'a geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Vanlılarla buluşmak üzere Cuma günü Van'a geliyor.

Burhan Ergin

14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler çalışmalarını sürdürürken, liderlerin destek turları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 Mayıs Cuma günü saat 14:00'de Van Beşyol Meydanında Vanlılarla buluşacak.

AK Parti İl Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve milletvekili adayları kapı kapı dolaşarak vatandaşları mitinge davet ediyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 21 yıllık iktidarı döneminde hayata geçirdiği yatırımlara değinmesi beklenirken, vatandaşlar, çevreyolu, stadyum, Van Gölü kirliliği, işsizlik gibi sorunlarının çözümünü bekliyor.

Erdoğan'ın 5 Mayıs Cuma günü saat 14.00'de Beşyol Meydanı'nda vatandaşlarla buluşacağını söyleyen AK Parti İl Başkanı Emre Güray, gerçekleşecek mitinge Vanlıları davet etti. Güray, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve tüm AK Parti hükümetlerinin yıllardır Van'a özel katkı ve hizmetler sağladığını söyledi.

"Tüm halkımızı mitingimize bekliyoruz"

Güray, "Seçimlere sayılı günler kala partimizin tüm neferleriyle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinleyip destek istiyoruz. Cumhurbaşkanımız 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçim gezileri kapsamında Cuma günü Vanlı hemşehrilerimizle buluşacak. AK Parti Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde 21 yılda ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Van'da da çok önemli yatırımlara imza attı. 21 yılda ülkemizi ve Van'ımızı şaha kaldıran projeler hayata geçirdi. Van'ın her türlü sorunuyla yakından ilgilenerek çözümünü sağladı. İnanın şuan ülkemizde ve Van'ımızda yaşanan sorunları yine AK Parti çözer. Çünkü AK Parti hizmet hareketidir. Halkına hizmet etmeyi prensip edinmiş, sorunların çözüm adresidir. Cumhurbaşkanımız özellikle Van depreminin ilk saatlerinde Van'a gelerek Vanlıların acısını paylaştı. Depremden sonra ilimizi hızlı bir şekilde toparlayıp vatandaşlarımızın yaralarını sardı. Şimdi sıra Vanlı hemşehrilerimizde, Cuma günü hep birlikte Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde bağrımıza basarak ağırlayacağız. Vanlı hemşehrilerimizden destek bekliyoruz. 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimler ülkemizin kaderini belirleyecek. Bu seçimde gerçek bir hizmet adamı, milletin adamı Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı ve AK Parti'yi destekleyelim. Cuma günkü buluşmanın tarihi olduğunu düşünüyorum. Tüm halkımızı mitingimize bekliyoruz" dedi.

AK Parti Van'dan Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Abdulahat Arvas, Azad Kartal, Selma Biçek, Muhammed Çalağan, Ömer Faruk Karakurt ve Affan Orhan'ı milletvekili adayı göstermiştir.

Bakmadan Geçme