Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vanlı isme önemli görev

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü'ne, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında görevli Vanlı Efe Murat Erbaş atandı.

Basın Bülteni

Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara dair atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Ankara İl Müdürlüğü Özel Kreş ve Gündüz Bakımevleri, Sosyal Ekonomik Destek ve Sosyal Yardımlar, Doğum Yardımı Şube Müdürü Efe Murat Erbaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Sayın Fahrettin Altun’un takdirleri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  tensipleriyle Şanlıurfa Bölge Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Sayın Cumhurbaşkanımız’ın hakikat mücadelesi içerisinde yer almaktan büyük şeref duyar, şükranlarımı arz ederim” ifadelerini kullandı.

Vanlı Efe Murat Erbaş kimdir?

Akademik yaşamında sırasıyla Marmara üniversitesi Özel Eğitim Ana Bilim dalı ve Psikoloji alanlarında Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık bilimleri fakültesi Sosyal Hizmetler alanında yüksek lisans derecesi almıştır. Milli Eğitim Bakanlığı’nda Rehberlik ve Araştırma merkezi özel eğtitim değerlendirme kurulu başkanlığı ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler müşavirliği, özel bakım merkezleri denetleme komisyonu başkanlığı, Şube Müdürlüğü ve İl Müdür yardımcılığı görevlerini ifa etmiştir. Avrupa birliği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nde proje koordinatörlüğü yapmıştır. İletişim biliminin güvenlik, siyaset ve İstihbarat alanında kullanımına yönelik araştırma ve çalışmaları bulunan çok sayıda konferans ve seminere katılan Erbaş, çok sayıda dergi ve dijital platformlarda yayımlanan akademik makale ve söyleşinin yazarıdır. Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar kurulu bağlı bakanlık katılımcı görevlerini ifa etmiştir.

Efe Murat Erbaş, 8 Ekim 2022’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü olarak atandı.

Yorumlar 4
Işık Yıldırım 10 Ekim 2022 19:57

Başarılarının devamını dilerim hayırlı uğurlu olsun

Işık Yıldırım 10 Ekim 2022 19:57

Başarılarının devamını dilerim hayırlı uğurlu olsun

Ayşe 10 Ekim 2022 14:12

Ayşe 10 Ekim 2022 14:12

Bakmadan Geçme