• Haberler
  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz iş insanlarıyla buluştu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz iş insanlarıyla buluştu

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Van'a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Vanlı iş insanlarıyla buluştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Van İş Dünyası Buluşması kapsamında Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Vali Yardımcısı Ahmet Tozlu, İlçe Belediye Başkanları, Meslek Odaları Başkanları ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Balcı, iş insanlarının şehrin geleceğe hazırlanmasında önemli bir rol oynadığını belirterek, ”İş adamlarımız şehrimizin gelecek kuşaklara hazırlanması da çok anlamlı, önemli rolü olan insanlar. Şehrimizin, ülkemizin üretimine katkı sağlıyorlar. Onlarla beraber Van’ımızı gelecek kuşaklara hazırlamaya çalışıyoruz. İnşallah hayırlı güzel bir toplantı olur” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz iş insanlarıyla buluştu

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz ise iş insanlarıyla bir araya gelip istişare etmenin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Çünkü ortak akılla yapılan işler daha faydalı oluyor. Farklı fikirler ortaya çıkıyor. Ayrıca ortak yapılan işlere daha çok sahip çıkılıyor. Van kamu yatırımları açısından önemli bir pay almıştır. Van’da çok önemli yatırımlar var. Altyapıdan tarıma, enerji yatırımlarından arıtma tesislerine, istihdam projelerine kadar birçok alanda çok güzel işler yapılıyor. Van’da küçükbaş hayvancılık anlamında bir yükseliş trendi var. Balcılık, yem bitkileri, meyvecilik, tarımsal göletler, eğitim alanında çok önemli adımlar atılıyor. OSB’de 9 bin kişi istihdam ediliyor. Ayrıca Kapıköy gümrük kapısı çok önemli, Van 800 bin turist ağırlamış. Bu da çok önemli. Van’da yatırımlar yapılıyor. Huzur ve güven var. İnşallah yatırımlar anlamında daha güzel adımlar atacağız.“ ifadelerini kullandı.

Toplantı soru cevapla son buldu. BASIN BÜLTENİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz iş insanlarıyla buluştu

Bakmadan Geçme