CUMHURİYET BAYRAMI'NDA BELEDİYE OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun ilan edildiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla belediye otobüslerinin ücretsiz olacağı açıklandı.

Burhan Ergin

 

Van Büyükşehir Belediyesi, milletin her türlü imkânsızlığa, zorluğa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla bağımsızlığına kavuşabilmek için inanç ve kararlılıkla giriştiği milli mücadelenin ardından elde etmiş olduğu büyük zaferin sonucu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yılı dolayısıyla belediye otobüslerinin Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in talimatıyla belediye tarihinde ilk defa ücretsiz taşıma yapacağı açıklandı.

Cumhuriyetin ilanının 96. yıldönümünde belediye otobüslerini ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunan Van Büyükşehir Belediyesinin Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ilk defa böyle bir uygulama başlatması vatandaşlar arasında memnuniyet yarattı. Alınan karara göre 29 Ekim 2019 Salı günü Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı hizmet veren belediye otobüslerini kullanacak vatandaşlardan ücret alınmayacak.

Bakmadan Geçme