• Haberler
  • Güncel
  • Dar gelirli ailelerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Dar gelirli ailelerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Dar gelirli aileler, kabine toplantısı sonrası Türkiye Aile Destek Ödemelerinin uzatıldığını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli ailelere verilen Türkiye Aile Destek Proğramı ödemeleri 7-10 Temmuz tarihlerinde hesaplara yatırılacak. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında başlayan ödemeler bu yıl Temmuz ayında tamamlanması bekleniyordu ancak kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan dar gelirli ailelere verilen aile destek ödemelerinin uzatıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden dar gelirli aileler, “Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen aile destek ödemelerinin uzatılmasını sevinçle karşıladık. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm kabine üyelerimizden Allah razı olsun. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Aile destek ödemeleri dar gelirli aileler açısından çok önemlidir. Aylık ihtiyaçlarımızın bir kısmını aile destek ödemeleriyle karşılıyoruz. Gönül ister ki yapılan destekler arttırılarak devam etsin. Buna da şükür. Göreve geldiği günden bu yana her alanda önemli işlere imza atan Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a dar gelirli ailelere sahip çıkmasından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler. BURHAN ERGİN

Bakmadan Geçme