Değer ve Yarcı ailelerinin mutlu günü

İş insanı Faysal Değer'in doktor oğlu Serhat Değer, Kemal Yarcı'nın doktor kızı Bengisu Yarcı ile hayatını birleştirerek görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Kalabalık davetli grubunun icabet ettiği düğün töreninde konuşan damadın babası Faysal Değer mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. 

Vansesi Gazetesi'nden Burhan Ergin'in haberine göre Seyit Fehim Arvasi Mahallesi Sakarya 1. Sokak'ta bulunan evlerinin bahçesinde gerçekleştirilen görkemli kır düğünü töreniyle dünya evine giren Serhat Değer ve Bengisu Yarcı çiftçi,  yakın dostları, aile üyeleri, Türkiye’nin çeşitli illerinden ve yurt dışından gelen çok sayıda davetlinin katılımıyla, muhteşem düğünle dünya evine girdi.

Düğün törenine, Van’ın önde gelen iş insanları, siyaset ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin mutluluklarına ortak olan davetliler, Serhat ve Bengisu çiftini tebrik ederek, ömür boyu mutluluklar diledi.

Değer ve Yarcı ailelerinin mutlu günü

Damadın babası Faysal Değer, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ederek, "Oğlumuz Serhat ile kızımız Bengisu'nun mutlu günü, sevincini paylaşmak üzere teşrif ederek sevincimize ortak olmanız bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Düğünümüze icabet etmenizden dolayı teşekkür ederim. Gençlerin birlikteliği, ailelerimiz arasındaki güçlü bağları daha da pekiştirmiştir. Bu mutlu günümüzde yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Değer ve Yarcı ailelerinin mutlu günü

Değer ve Yarcı ailelerinin mutlu günü

Değer ve Yarcı ailelerinin mutlu günü

Değer ve Yarcı ailelerinin mutlu günü

 

Çeşitli yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği düğün töreninde davetliler yöresel şarkılar eşliğinde halaylar çekerek, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. 

Bakmadan Geçme