Demir Leydi'den Kaymakam Öztürk'e teşekkür

Van'ın sevilen sayılan Demir Leydi lakaplı Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Leyla Tanrıtanır, mahallesine yapılan hizmet ve katkılardan dolayı İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'e teşekkür etti.

Evren Doğruer

 

Van'ın ilk ve tek kadın muhtarı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Leyla Tanrıtanır yerel seçimlere günler kala İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'e teşekkür etti. Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Tanrıtanır, mahallesi için hizmet etmeye devam etmek istediğini söyledi.

 

"Biz sizden razıydık, Allah da sizden razı olsun"

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'ün iki yılda büyük işlere imza attığını söyleyen Tanrıtanır, "İpekyolu Kaymakamımız Cemil Öztürk ve tüm birim müdürlerimize yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim. Kaymakamımız Öztürk ve birim müdürlerimizin sürekli vatandaşlarımıza hizmet etmek için çabaları takdire şayandır. Muhtarlarımızın ilettiği taleplere, sorun ve sıkıntılarına çözüm için canla başla çalışan Kaymakamımız İpekyolu'nu iki yılda Van'ın cazibe merkezi yaptı. Muhtarlarımız muhatap alınarak önemli hizmetlere imza atıldı. Kaymakamımızın bıraktığı kalıcı eserler gelecek nesiller tarafından dilden dile anlatılacak ve unutulmayacak. Dilerim 31 Mart sonrası da hizmet kervanı böyle devam eder. Kentimizde ve mahallemizde iki yıl dolu dolu geçti, hem bizler hem de halkımız yapılan hizmetlerden memnun kaldı. Başta sayın kaymakamımız Cemil Öztürk, birim müdürlerimize ve İpekyolu Belediyesi personellerine mahallem adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Haklarını helal etmelerini dilerim, biz sizden razıydık, Allah da sizden razı olsun" dedi.

Bakmadan Geçme