• Haberler
  • Ekonomi
  • Destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı! Hesabınızı kontrol etmeyi unutmayın

Destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı! Hesabınızı kontrol etmeyi unutmayın

Tarım ve Orman Bakanlığı çiftçilere verdiği destekleri sürdürüyor. Son yapılan duyuruda temmuz ayı içinde yapılan tüm destek ödemelerinin hesaplara yansıtıldığı bildirildi. Çiftçilerin hesaplarını kontrol etmeleri istendi.

Destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı! Hesabınızı kontrol etmeyi unutmayın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanlığı çiftçilerin üretimlerine ve yaşam koşullarına katkı sağlamak için destek ödemeleri yapıyor. Temmuz ayında da birçok kalemde ödeme gerçekleştiren Tarım ve Orman Bakanlığı tüm ödemelerin tamamlandığını açıkladı. Çiftçilerin ödemelerini alabilmeleri için hesaplarını kontrol etmeleri gerektiği belirtildi.

Toplamda 96 milyon 144 bin TL'lik tarımsal destek ödemesi yapıldığını açıklayan bakanlık açıklamalarında; “Tarım ve Orman Bakanlığı tarımsal destek ödemelerinde verdiği desteklerle çiftçimizin, üreticimizin yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda kırsal kalkınma yatırım desteği için 93 milyon 972 bin TL, düve alım desteği kapsamında da 2 milyon 172 bin TL olmak üzere toplamda 96 milyon 144 bin TL'lik destekleme ödemesi bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarılacak. Çiftçilerimize, üreticilerimize hayırlı ve bereketli olsun” dedi

Bakmadan Geçme