DİVAN BEACH AQUAPARK BAYRAMA HAZIR

Tatilinizin en eğlenceli keyifli anlarını geçireceğiniz Divan Beach Aquapark sizleri bekliyor. Heyecanın, eğlencenin ve güneşin birleştiği bu su parkında adrenalin ve heyecanını tadacaksınız.

Rıdvan Can

Edermit ilçesinin yemyeşil doğası ve Van Gölü sahilinin kesiştiği noktada açılan Divan Beach Aquapark olimpik yetişkin havuzu, çocuk havuzu, kaydırak havuzu, dev kaydıraklar, kafeterya, yeşil alanlar ve daha fazlası ile bölgenin en büyüğü olma özelliği taşıyor. Didem ve Tuğba Dede kardeşlerin işletmeciliğini, genel müdürlüğünü Şenol Zavar'ın yaptığı Divan Beach Aquapark bayram hazırlıklarını tamamladı. Vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun kaldıklarını belirten Şenol Zavar, "Van yeni yatırımlarla bölgenin incisi oluyor. Van'a ve bölgemize yeni bir renk katacak olan Diva Beach aqua parkımız bayramda yaz boyunca etkinliklerle eğlencenin adresi olacak" dedi.

İlin turizmine ve ekonomisine katkı sunacak olan Divan Beach Aquapark Edremit ilçesinde eski Şahin tepesi diye bilinen yerde hizmet veriyor. Tesisin 12 bin metrekare alanda kurulduğunu ifade eden  Zavar, Divan Beach Aquapark'ın yalnız Van'ın değil bölgeye de hitap ettiğini kaydederek,  işletme sahipleri olan Didem ve Tuğba Dede kardeşlerin bir araya gelerek halkın hizmetine sunduğu ada görünümündeki tesisin, göl kenarında ve özel plajı her türlü su oyunları aquapark tesisi, 250 m2'lik yarı olimpik yüzme havuzu, 60 m2'lik çocuk havuzu bulunduğunu söyledi.

Tesiste ahşap gazebolarda mangal evleriyle leziz et çeşitleri ile kendin pişir kendin ye keyfini sunduklarını da ifade eden Zavar, Bölgenin ve Van'ın sosyal yapısını düşünerek kadınlara özel plaj, ahşap kaplı güneşlenme terasları ve duş alanları hazırladıklarını, yaklaşık bin 200 kişiyi ağırlayacak havuz başı yemek ve organizasyonlarına uygun alanın yanı sıra sahip gün boyu sınırsız yiyecek ve içecek hizmeti sunan " Snack Bar " da veya tipik Türk speciallerini yerli ve yabancı konuklarını Van gölünün eşsiz güzelliği karşısında ağırladıklarını söyledi.  Zavar; Divan Beach Aquapark'ın Van'a özel yöresel Van kahvaltısının Ege Kahvaltısı yanı sıra havuz başında snack bar da fast food ve içecek keyfiyle Bodrum ve Antalya'yı aratmayacak bir hizmet sunduklarını kaydederek, Antalya ve Bodrum'u Van'a getirdik dedi.

Bakmadan Geçme