Doğalgaz muhafaza kutuları tehlike saçıyor

Vatandaşların boy seviyesi hizasında bulunan doğalgaz muhafaza kutuları tehlike arz ediyor. Gazetemize konuşan vatandaşlar Aksa Doğalgaz yetkililerine seslenerek söz konusu soruna çözüm bulmalarını istediler.

Van’ın birçok sorununu gündeme taşıyarak çözümüne katkı sunan Vansesi Gazetesi bu kez de vatandaşların boy seviyesi hizasına monte edilerek tehlike saçan doğalgaz muhafaza kutularını gündeme taşıdı. Van'da birçok yerde doğalgaz muhafaza kutularının boy seviyesinde olduğunu belirten vatandaşlar,  doğalgaz muhafaza kutularından dolayı birçok kişinin dalgınlığında vermiş olduğu dikkatsizlikten dolayı yaralandığını söylediler.

Doğalgaz muhafaza kutularını fark etmeyen vatandaşlar, yüzlerini çarparak yaralanmalarına sebep oluyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar doğalgaz muhafaza kutularının daha nizamı veya koruma altına alınmasını istiyor.

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Kurulduğu günden bu yana sorunlarımızı dile getirerek haberleştirip gazete sayfalarında yazarak çözümüne katkı sunan Vansesi Gazetesine teşekkür ederiz. Bu zamana kadar birçok sorunumuzu gündeme taşıyarak çözümüne vesile oldu. Son zamanlarda ilimizin farklı noktalarında bulunan doğalgaz muhafaza kutuları tehlike arz ediyor. Özellikle ara sokaklarda ve PTT binası karşısında yer alan doğalgaz muhafaza kutularıyla ilgili önlem alınmalı. Çünkü doğalgaz muhafaza kutuları biz vatandaşlar için büyük tehlike arz ediyor. Bu kutuları fark etmeyen vatandaşlar kutulara çarparak yaralanmalarına neden oluyor. Kutuların daha yukarıya veya korunaklı, nizami hale getirilmesini istiyoruz. Birçok yerde bulunan bu kutuları vatandaşlar fark etmiyor. Buda ağır yaralanmalara neden oluyor. Bu kutuların çoğu metal malzemeyle yapılmış yaralanmalara sebebiyet verebilecek şekilde uçları keskin. Allah korusun tetanos ve farklı vakalarda ölüme kadar götürebilir. Koruma kutuları birçok yerde vatandaşların yüz hizası seviyesinde bulunuyor. Bu sorunun biran önce çözülmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.TAHİR TEKİN

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme