Doktor’lardan Sevgi Evlerine Ziyaret

Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Özcan Öktem, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı sevgi evlerini ziyaret etti.

Op. Dr. Özcan Öktem’in sevgi evleri sakinleriyle buluşma, kaynaşma ve paylaşma adına yaptığı ziyarette duygusal anlar yaşandı. Kurum Müdür Yardımcısı Muharrem Doğanoğlu tarafından karşılanan Öktem, kurum işleyişi, koruma ve bakım altında olan çocukların problemleri ve sağlık hizmeti alırken karşılaşılan herhangi bir sorunun olup olmadığı hakkında bilgi alındı.
Kurum hemşiresinin toplu randevu alımlarının zor olduğundan bahsetmesi üzerine Genel Sekreter Öktem, gerekli sağlık birimlerini arayarak çözüm niteliğinde ilgileneceklerini belirtti.
Sevgi Evleri Müdür Yardımcısı Muharrem Doğanoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizleri ziyarete bekleriz her zaman. Çocuklarımızın maddi olarak hiçbir şeye ihtiyacı yok. Tek ihtiyaçları sevginiz ve ilginizdir. Gördüğünüz üzere sizlerin onlarla vakit geçirmeniz onlar için mutluluk oluşturan en önemli etkendir” dedi.

Bakmadan Geçme