• Haberler
  • Ekonomi
  • Dövizi olanlar dikkat! Doların yerle bir olacağı tarihi açıkladı

Dövizi olanlar dikkat! Doların yerle bir olacağı tarihi açıkladı

Ünlü iş adamı ve çok bilinen 'Zengin Baba Yoksul Baba' kitabının yazarı da olan Robert Kiyosaki, son dönemde sıkça konuşulan bir tahminde bulundu. Kiyosaki'ye göre, Bitcoin'in 2024 yılında 120 bin dolara kadar çıkması bekleniyor. Ayrıca, Kiyosaki yakın bir zamanda altına dayalı bir kripto para biriminin piyasaya sürüleceğini belirtti

Ünlü milyarder ve "Zengin Baba Yoksul Baba" kitabının yazarı Robert Kiyosaki, altın ve kripto paralara yönelik yeni açıklamalar yaptı. Kiyosaki, kriz zamanlarında altın gibi sınırlı kaynaklara sahip varlıkların kurtuluş için tek çare olabileceğini belirtti. Ayrıca, Bitcoin için de cesur bir tahminde bulundu.

120 BİN DOLAR'A ULAŞACAK

Kiyosaki, lider kripto para Bitcoin gelecek yıl 120.000 dolara ulaşmaya hazır olduğunu söyledi. Bu tahmini, zayıflayan ABD doları ve yaklaşan küresel ekonomik kriz gibi faktörlere dayandırıyor. Kiyosaki uzun süredir küresel bir resesyon endişesi taşıyor ve takipçilerine altın, gümüş ve Bitcoin gibi varlıkları satın almalarını öneriyor.

Kiyosaki, son paylaşımında, Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika gibi ülkelerin oluşturduğu BRICS ittifakının altın destekli bir kripto para birimi çıkarabileceğini ifade etti. Bu hamlenin ABD dolarının değerini önemli ölçüde etkileyeceğini ve hatta küresel para birimi statüsüne meydan okuyabileceğini düşündüğünü dile getirdi.

Not: Burada yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

Bakmadan Geçme