Dsi Spor fırsat tepti!

Rıdvan CAN
Bölgesel Amatör (BAL)Ligin'de mücadele eden DSİspor ilk maçta Genç Muratspor'u 3-2 deplasmanda Kurtalan spor'u ise 1-0 mağlup ederek büyük bir çıkış elde etmişti. DSİspor'da hedef üçte üçtü 90 dakika boyunca gol arayan Yeşil-Beyazlılar Bismilspor savunmasını bir türlü geçemeyince rakibiyle puanları paylaşarak berabere biten maçta büyük bir fırsat tepti.
İki takım arasında oynanan ve karşılaşmanın her iki yarısında da karşılıklı atakların golle sonuçlanamaması sonucunda karşılaşma başladığı gibi bitti.
Maçı değerlendiren DSİspor Teknik Direktöre Zafer Ertan, "Kazanabileceğimiz maçı berabere bitirdik. Oyuna çok iyi başladık. Çok iyi konsantre olduk. Maçı kazanma adına futbolcularım sahaya her şeyi yansıttılar. Tabii ki futbolda böyle şeyler vardır. Ufak konsantre eksikliğinden pozisyonlar verdik. Rakip çok ciddi bir rakip Futbolcu arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. 90 dakika mücadelelerini sürdürdüler. İki takımında futbolcularını kutluyorum. İki takımda sahada 90 dakika ellerinden gelenin en iyisini yaptı" dedi.

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme