Dsi spor kan kaybediyor!

RIDVAN CAN
Bölgesel Amatör Lig'in başarılı iki ekibi Kayapınar Belediyespor, DSİspor  karşılaştı ev sahibi Kayapınar Belediyespor DSİ Spor'u 3-1 yenerek, ligde dördüncü galibiyetini alarak liderliğini sürdürdü.
Diyarbakır Seyrantepe Spor Tesisleri'nde oynanan zorlu maçta ev sahibi Kayapınar Belediyespor ilk yarıyı Kemal'in attığı golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan DSİspor   52'de Musa Kaya'nın attığı golle durumu 1-1 yaptı. Golün ardından maça ağırlığını koyan ev sahibi ekip, Ahmet'in 62'nci dakikada kaydettiği golle durumu 2-1 yaptı. Golün ardından rahatlayan Kayapınar Belediyespor, üçüncü golü 70'te Ömer'le buldu. zor deplasmandan eli boş dönen DSİspor'da  Teknik Direktör Zafer Ertan, son iki haftada yaşanan puan kayıplarını telefi edecek güçte olduklarını belirterek, "Futbolda yenmekte var yenilmekte. Ama biz DSİspor takımı olarak dimdik ayaktayız ve zorlukların üstesinden gelecek güçlü bir takımız" dedi.
ERTAN, DERSLER ÇIKARIYORUZ!
iki  maçlık yenilmezlik serisini geçtiğimiz hafta Kendi sahamızda Bismil Belediyespor karşısında bıraktıklarını ifade eden Ertan, "Bu durum bizi etkilemiyor. Bir yerde bizim açımızdan böyle olması daha iyi oldu.  bir yerde yenilecektik. Bunu daha erkenden psikolojik olarak atlatmamız çok daha iyi oldu. Yaşadığımız durumlardan dersler çıkartıyoruz. Erken öğreniyoruz hem biz gelişime yönelik bir takımız. Eksiklerimizi anlıyoruz ve daha çok tecrübe kazanıyoruz" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme